Οι εκλογές της Κυριακής «μητέρα των μαχών»  για το μέλλον του τόπου

Οι ψηφοφόροι την ώρα που θα ασκούν το ιερό καθήκον τους μέσα στο παραβάν, ενώπιος ενωπίω με τις συνέπειες της ψήφου τους, θα αντιληφθούν ότι η αναμέτρηση της Κυριακής είναι η «μητέρα των μαχών» για το μέλλον του τόπου και θα ψηφίσουν υπεύθυνα, με το βλέμμα στο μέλλον των παιδιών τους. Αυτό τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, μιλώντας σήμερα σε «ντιμπέιτ» του ραδιοφωνικού σταθμού focus fm.

Ο κ. Καλαφάτης πρόσθεσε ότι, «στο ποδόσφαιρο, ο αγώνας κρίνεται στο 90΄, για να μην πω όταν υπογραφεί το φύλλο αγώνα. Οπότε μέχρι τις 7 το βράδυ της Κυριακής τα πάντα είναι ανοιχτά», σημείωσε.

Ο κ. Καλαφάτης επισήμανε ότι «όταν το 2012 η ΝΔ ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, η Ελλάδα ήταν στο χείλος του γκρεμού. Από τότε η κυβέρνηση κατάφερε να σώσει τη χώρα από τη χρεοκοπία και να τη φτάσει στα πρόθυρα της εξόδου από τα μνημόνια και στο κατώφλι της ανάπτυξης, άτι που θα είχε πετύχει αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τηρούσε τη στάση που τήρησε με το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας παίζοντας με τους θεσμούς».

Ο υποψήφιος βουλευτής επισήμανε, τέλος, ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να ονομάζεται «καλωσήρθατε στη χώρα της ουτοπίας», καθώς, όπως σημείωσε, αν το κόμμα του κ. Τσίπρα κάνει όσα υπόσχεται οδηγούμαστε στο πουθενά.