“Χρέος της Ν.Δ. να αναδείξει τα λάθη και τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ!”

«Άλλα αντ’ άλλων» χαρακτήρισε την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης, τονίζοντας ότι αυτή η πολιτική δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τη θέση των Ελλήνων πολιτών, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM».

Ο κ. Καλαφάτης ανέφερε πως «χρέος της Νέας Δημοκρατίας είναι να αναδείξει τα λάθη και όσα ψέμματα έχουν ειπωθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ», διατύπωσε την εκτίμηση ότι «τα χειρότερα δεν τα περάσαμε, τα έχουμε μπροστά μας», με την «υπερφορολόγηση των πολιτών και τα αδιέξοδα που υπάρχουν στην οικονομική πολιτική».

Για τον «φάκελο» των θεμάτων με τα οποία θα προσέλθει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, τον Σεπτέμβριο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο κ. Καλαφάτης είπε: «Είναι δουλειά του προέδρου να παρουσιάσει ένα πλάνο που θα έχει οικονομική διάσταση. Εικάζω πως θα έχει και κοινωνική διάσταση, ενώ θα παρουσιαστεί ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των κοινωνικών ομάδων».

«Νιώθω» πρόσθεσε «πως τον Σεπτέμβριο στη ΔΕΘ θα υπάρξει μια καλή, καθαρή, διαφορά μέσα από τις συγκρίσεις, τις τοποθετήσεις και τις παρουσιάσεις του πρωθυπουργού και του επικεφαλής της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη. Νομίζω ότι αυτή η διαφορά που δημοσκοπικά φαίνεται πως υπάρχει και έχει παγιωθεί, θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη».

Όσον αφορά τα θέματα του δήμου Θεσσαλονίκης με την ιδιότητα του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, ο κ. Καλαφάτης σχολίασε τις σκέψεις του δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη, να προχωρήσει το επόμενο διάστημα σε αλλαγές αντιδημάρχων.

«Όσες αλλαγές και να κάνει δεν θα μπορέσει ο Γιάννης Μπουτάρης να ανατρέψει μια εικόνα που διαμορφώνεται στους Θεσσαλονικείς μετά από τα 5,5 χρόνια της διοίκησης του» ενώ σημείωσε πως «οι αντιδήμαρχοι είναι εργαλεία, ουσιαστικά ο παίκτης είναι ο δήμαρχος και αυτός έχει την ευθύνη».