Ιδεοληπτικά γυμνάσια στη Θεσσαλονίκη από την κυβέρνηση και με το αεροδρόμιο!

«Μετά τις αστικές συγκοινωνίες, τώρα με το αεροδρόμιο “Μακεδονία”, φαίνεται πως η ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών μετατρέπει τη Θεσσαλονίκη σε πεδίο ιδεοληπτικής γυμναστικής και επίδειξης αριστεροσύνης!»

Αυτό τονίζει ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, σχολιάζοντας την απόλυτη αβεβαιότητα που συντηρείται με ευθύνη του υπουργείου για το χρονοδιάγραμμα έργων και λειτουργίας στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να καταγράφονται ήδη οι πρώτες αντιδράσεις αεροπορικών εταιρειών, οι έντονες ανησυχίες τουριστικών παραγόντων, ακόμα και προβληματισμοί για την πορεία αξιοποίησης του συνόλου των 14 περιφερειακών αεροδρομίων.

Ο κ. Καλαφάτης, συμπληρώνει: «Τους υπουργικούς τακτικισμούς πληρώνουν πάντα οι πολίτες και η οικονομία και η ευθύνη αντανακλά και στον πρωθυπουργό που υποσχόταν προχθές στη Βουλή περισσότερες επενδύσεις και ανάπτυξη. Πως άραγε θα επιτευχθούν αυτά, όταν οι υπουργοί του δυναμιτίζουν συμφωνίες της ίδιας της κυβέρνησης, όπως αυτή για παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας; Και όταν ο τουρισμός της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας κινδυνεύει να δοκιμαστεί με υπολειτουργία ή λουκέτο στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”;»