Η πολιτική ανοχή στη βία είναι συνενοχή.

Με αφορμή την επίθεση βανδάλων στο γραφείο του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης, επισημαίνει τα εξής:

«Αυτή τη φορά ήταν βανδαλισμός. Πριν 4 χρόνια, ήταν εμπρησμός από τον οποίο κινδύνεψαν ζωές συνεργατών μου. Αντιλαμβάνομαι πολύ καλά τους συμπολίτες μου που έχουν δει τις περιουσίες τους να καταστρέφονται και τη σωματική τους ακεραιότητα, να κινδυνεύει από εκδηλώσεις βίας με ιδεολογικό μανδύα. Συντάσσομαι μαζί τους, διαμηνύοντας πως κάθε είδους πολιτική ανοχή στη βία, που υφαίνει αυτόν τον ψεύτικο μανδύα, αποτελεί συνενοχή!»

Υπενθυμίζουμε επίσης, τη χθεσινή ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του κ. Σταύρου Καλαφάτη.

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει τους βανδαλισμούς στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρου Καλαφάτη και καλεί τις πολιτικές δυνάμεις – συμπεριλαμβανομένου του ΣΥΡΙΖΑ – να πράξουν το ίδιο. Και ταυτόχρονα την Κυβέρνηση να αντιληφθεί ότι έχει υποχρέωση να βάλει τέλος στην ανοχή που επιδεικνύει στην ανομία και την παραβατικότητα που αναπτύσσουν “οργανωμένες συλλογικότητες”».