Οι επαναστάτες της δεκάρας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υποθήκευσαν τη δημόσια περιουσία

«Ήρθε η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να υποθηκεύσει τη δημόσια περιουσία για 99 χρόνια, μέσα από τη δημιουργία του Υπερταμείου. Αυτό το έκαναν οι επαναστάτες της δεκάρας. Και λέγανε για εμάς πως συμπεριφερόμασταν με δουλικό τρόπο έναντι των θεσμών»…

Αυτό υπογράμμισε, χθες βράδυ, μιλώντας στην εκπομπή «Απέναντι» της ΕΡΤ3, ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης.

Επίσης, χαρακτήρισε «καραμέλα» κι όχι επιχείρημα, τη συνεχή επίκληση, από μέρους των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ των υποτιθέμενων λαθών προηγούμενων δεκαετιών:

«Τα 40 χρόνια διακυβέρνησης από άλλα κόμματα, είναι η εύκολη καραμέλα για τους συναδέλφους των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που βρίσκονται σε αδιέξοδο. Δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τις συνεχείς αλλαγές πολιτικών τους. Όταν πριν από λίγους μήνες έλεγε ο ίδιος ο πρωθυπουργός ότι δε θα επιβληθεί ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα, όταν έλεγε ότι είναι αντισυνταγματικό να δεσμεύσει τη χώρα πέραν του 2018 κι όταν έλεγε “τέρμα η λιτότητα” και τώρα κάνει αυτά που απέρριπτε κι ακόμη περισσότερα, πώς να δικαιολογηθούν»;

Και πρόσθεσε: «Ένα ακόμη παραμύθι ήταν το ότι “ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ να τελειώσει το παλιό”. Βλέπουμε πρωτοκλασάτα στελέχη του παλιού ΠΑΣΟΚ σε υπουργικούς θώκους. Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει υιοθετήσει  τις χειρότερες παθογένειες και τακτικές του παλιού πολιτικού συστήματος. Αποδεικνύονται… πιο παλιό κι από παλιό».