Κυβερνητική δυσανεξία ακόμα και στη συζήτηση περί ανομίας!

«Ο τρόπος με τον οποίο αντιδρά η κυβέρνηση κάθε φορά που η Ν.Δ. θέτει προς συζήτηση τα ζητήματα ανομίας και ασφάλειας των πολιτών, δείχνει μια δυσανεξία του ΣΥΡΙΖΑ και γενικά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ακόμα και στη συζήτηση επί του θέματος!»

 Αυτό τόνισε ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης, κληθείς να σχολιάσει τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή, στη διάρκεια της εκπομπής «Επικοινωνία» της ΕΡΤ3.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων πρόσθεσε: «Κυβέρνησης και πρωθυπουργός, επιχειρώντας αποπροσανατολισμό της συζήτησης, απέφυγαν να δώσουν εξηγήσεις για το γεγονός ότι χαϊδεύουν κάποιες συλλογικότητες που λειτουργούν ως παρακράτος, χωρίς καν μια δήλωση συμπαράστασης για τα θύματά τους. Την ίδια ώρα, έχουν εγκαταλείψει τους αστυνομικούς. Ενώ επιδεικνύουν ανοχή στη βία, εδώ στη Θεσσαλονίκη – για παράδειγμα- αφήνουν τους Έλληνες και τις Ελληνίδες αστυνομικούς των 800 ευρώ, να πολεμήσουν το έγκλημα, με φθαρμένο, ελλιπή εξοπλισμό και με απαρχαιωμένα οχήματα, χωρίς ούτε μια έκφραση συμπάθειας.»

Ο κ. Καλαφάτης, αναφέρθηκε και στο ζήτημα της οικονομίας και της κυβερνητικής ομολογίας για συνειδητή υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης επισημαίνοντας: «O λαός έχει καταλάβει, ότι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για να γλιτώσουν δήθεν το 1,2 δις ευρώ του mail Χαρδούβελη, φόρτωσαν 14,5 δις ευρώ στους φορολογούμενους, φτωχοποιώντας τη μεσαία τάξη συνειδητά, ενώ έκαναν τους ήδη φτωχούς ακόμα φτωχότερους. Δεν μπορεί να αντέξει για πολύ ακόμα, έτσι, αυτός ο λαός.»